Coffee With Iva: Life Update (Exams, Winter Break, Internship...)


Zdravo!

Kako ste?

Odlučila sam da ću se vratiti pisanju ovde, nedostaje mi. Trudiću se da postavljam malo češće, nego što sam to radila u zadnjih godinu ipo.

Bila sam 3 nedelje na raspustu. Počeo je 19. decembra, posle ispita, a završio se 6. januara. Ja sam bila gost kod moje drugarice iz škole, i živela sam 3 nedelje, sa njom i njenom porodicom. Bilo je veoma lepo, ali zbog određenih okolnosti (pričala sam o tome u prošlom postu), nisam imala najlepše iskustvo ovog raspusta. Ali u suštini svega bilo je lepo.

Pre raspusta, sam se bavila učenjem i spremanjem ispita. Bila je poprilično naporno, ali sam veoma zadovoljna sam svojim ocenama. Imam sve A, što je ekvivalent 5, i B iz matematike. Tako da sam veoma srećna mojim uspehom na kraju ovog semestra. Kad sam dobila moje ocene, uspela sam da vidim i komentare koji su moji profesori ostavili i to me je baš oraspoložilo; svi su bili baš dragi i pružili su mi puno podrške. Pogotvo moja profeskorka drame, koja je jedna divna žena!

6. januara sam se vratila u školu, i nedostajala mi je moja soba moram priznati. Volim da imam moji mali kutak. Ja sam se vratila rano ujutru, oko 9. A moja cimerka je stigla tek uveče, tako da sam imala malo vremena da budem sama. Tokom tog vremena sam oprala sav veš, promenila posteljinu, raspakovala se i malo promenila razmeštaj nameštaja u sobi. Kad se moja cimerka vratila, igrale smo 'UNO' do kasno uveče i pričale u dogodovštinama tokom raspusta.

U ponedeljak, 7. januara, sam počela da radim. Pošto u mojoj školi postoji program koji se zove 'Jan Term', gde učenici treće i četvrte godine moraju da volontiraju 3 nedelje. A prvaci i drugaci imaju časove, ali ne regularne, nego neke radionice i zanimljive seminare. Pošto sam ja treća godina, ja trenutno volontiram. Radim u privanoj firmi, kao asistent direktorki firme. Regulišem njene društvene mreže i pomažem joj oko marketinga.

Nadam se da vam se svideo današnji post. 

Comments

  1. Drago mi je da si se lijepo provela! Jedva čekam nove postove i jako mi je drago da si se vratila na blog :D

    Peany

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts